donderdag 21 februari 2013

Hij is binnen: de nieuwe Stampin' Trimmer


Toen ik vorige week druk bezig was met Swapkaarten maken,
begaf mijn snijmachine het.
Heel vervelend, dan merk je pas hoe vaak je hem gebruikt.
Maar, ik had nu ook een goed excuus om de nieuwe Stampin' Trimmer te bestellen.
Gisteren kwam hij binnen en gelijk maar uitgeprobeerd.
Ik weet nu al dat dit een van mijn favorieten is.
Hieronder een overzicht van de voordelen (met dank aan Yvonne van Stampinclubnederland).
Ik kan hem van harte aanbevelen!

 

De Stampin' Trimmer heeft een extra breed snijplateau van bijna 16 cm, zodat je heel gemakkelijk gangbare kaartformaten kunt snijden op alleen het basisplateau.
De afmetingen zijn weergegeven in Inches en centimeters en er zijn markeringen per 4 mm, waardoor je heel precies kunt snijden.
De maatverdeling aan de rechterkant van de lineaal maakt het mogelijk heel smalle stroken te snijden.
Het oppervlak is verdeeld in blokjes van 1 bij 1 cm en geheel geplastificeerd, zodat de lijnen en afmetingen er niet af slijten.


De Stampin' Trimmer bevat zowel een snij- als rilmes, de donkergrijze voor het snijden en de lichtgrijze voor het rillen.
Het einde van de lineaal is wat breder, zodat de messen eenvoudig verwijderd en verwisseld kunnen worden (extra snij- en rilmessen zijn apart verkrijgbaar).
De messen zijn om de lineaal bevestigd met een haak, dit bevorderd de stabiliteit en zo kun je zo recht mogelijk snijden/ rillen.


De snijlineaal heeft ruimte aan de boven- en onderzijde, zodat je het snij- of rilmes niet hoeft te verwijderen, wanneer je deze niet gebruikt.
De snijlineaal heeft een lengte van 30,5 cm. Dit maakt het mogelijk om in één keer grote scrapvellen (30 x 30cm) te snijden


Bovenaan de Stampin' Trimmer bevindt zich een veiligheidspalletje, die je eenvoudig kunt schuiven. Hiermee ver-/ontgrendel je de lineaal voor het veilig transporteren van de Stampin' Trimmer.


De basis van de Stampin' Trimmer kan vergroot worden tot 36,5cm door middel van een verlengde lineaal. Deze lineaal zit heel mooi weggewerkt aan de zijkant van de basis.


Door het pootje onder de verlengde lineaal uit te klappen, wordt een stabiel snijoppervlak gecreëerd voor het snijden van grotere vellen papier.


Aan de onderzijde van de Stampin' Trimmer bevindt zich nog een handig
opbergvak voor bijvoorbeeld een vouwbeen, extra snij- en rilmessen, pennen
en andere gereedschappen. Verder zijn de pootjes voorzien van rubbers,
zodat de Stampin' Trimmer stabiel op het werk oppervlak staat.

Kortom, een onmisbaar gereedschap voor de hobbyist! En voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten, want u zult heel veel plezier beleven aan dit duurzame product.
De prijs bedraagt € 33,95 (# 129722)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten