maandag 27 mei 2013

Online shoppen!

Sinds kort is het mogelijk om 24 uur per dag/ 7 dagen per week online de producten van Stampin' Up! te bestellen. Via de 'online shopping button komt u in mijn persoonlijke webshop van Stampin' Up! terecht en kunt u de producten via mij bestellen. 

In de webshop vindt u alle producten uit de huidige catalogus, die u direct in uw winkelmandje kunt plaatsen. Voordat u afrekent maakt u eerst een account aan. Tenslotte betaalt u de bestelling per credit card en worden de producten keurig bij u thuis bezorgd. De verzendkosten bedragen € 5,95 (ongeacht de grootte van de bestelling).

U vind mijn persoonlijke webshop onder de knop

Uiteraard blijft het ook mogelijk om via de gebruikelijke verzamelbestellingen uw producten bij mij te bestellen. Wanneer u geen creditcard heeft, een kleine bestelling wilt  plaatsen en/of u wilt uw bestelling bij mij thuis op komen halen, kunt u mij gewoon een e-mail sturen met uw bestelling. Verzamelbestellingen worden in principe aan het eind van de maand geplaatst. Maar ook op een ander tijdstip in het plaatsen van een bestelling mogelijk.

De link naar de webshop staat er op en werkt ook, ik heb alleen nog wat tijd nodig om deze site op orde te brengen.'
Ik probeer dit zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen.

Helaas is het online bestellen tot nader order niet mogelijk.
Ze zijn hard aan het werk om het weer op orde te krijgen.
Zodra het kan zal ik dat hiet vermelden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten